7 روش چاپ لوگو روی تیشرت تبلیغاتی

7 روش چاپ لوگو روی تیشرت
7 روش برای چاپ با کیفیت لوگو روی تیشرت تبلیغاتی

برای چاپ نشان (لوگو) و نام تجاری روی تیشرت تبلیغاتی روش‌های مختلفی وجود دارد. ابتدا لوگو و یا طرحی که روی تیشرت قرار است چاپ شود را تعیین می‌کنیم سپس با توجه به تعداد تیشرت و نوع طرح، روش چاپ تیشرت تعیین می‌شود.
در اینجا روش‌های مختلفی که میتوانید لوگو یا طرح مورد نظرتان را روی تیشرت بیاندازید را مرور می‌کنیم:

1- چاپ سیلک اسکرین

برای چاپ تیشرت تبلیغاتی چاپ سیلک محبوب ترین و پرکاربردترین فرآیند چاپ برای تیشرت است و رایج ترین روش چاپ لباس در تیراژ بالا برای تیشرت تبلیغاتی است. چاپ سیلک روی پارچه برش خورده صورت می‌گیرد و با استفاده از قاب مستطیل شکل که شابلن نام دارد و روی آن طوری مخصوصی کشیده شده انجام می‌شود و برای هر رنگ طرح یک شابلن ساخته می‌شود. روش کار به این صورت است، پس از آماده سازی شابلن چاپ، رنگ را روی شابلن قرار داده و با غلطک بر روی شابلن میفشارند در این مرحله رنگ با فشار غلطک از شابلن عبور کرده و بر روی پارچه قرار میگیرد. در مرحله آخر هم برای خشک شدن رنگ نیازمند زمان و گاهی درایر هستیم. اثر هنری به دست آمده از کیفیت بسیار بالایی برخوردار است و می تواند برای مدت طولانی دوام بیاورد. این روش بسیار مقرون به صرفه و بادوام است.

چاپ دستی سیلک
چاپ سیلک محبوب ترین و پرکاربردترین فرآیند چاپ در تیراژ بالا برای تیشرت تبلیغاتی است

لازم به ذکر است از زیر مجموعه های چاپ سیلک میتوان به چاپ اورینت، چاپ پلاستیک زول (پلاستیزول یا زول) و غیره اشاره کرد.
برای اینکه چاپ سیلک مقرون به صرفه باشد، باید تعداد زیادی تی شرت را با طرحی که دارای یک یا دو رنگ است چاپ کنید و تعداد رنگ های جوهر و محل طراحی را به حداقل برسانید. ضمنا اگر طرحی با حداکثر 3 رنگ دارید چاپ روی شابلن از هر روش دیگری برای چاپ بهتر است.

چاپ پلاستیزول یا زول
چاپ زول از زیر مجموعه های چاپ سیلک میباشد

مزایا : این روش به علت هزینه پایین رنگ ، ماندگاری بالا و سرعت چاپ بالا مناسب چاپ های تعداد بالا و صنعتی می باشد. همچنین این مدل چاپ تقریبا بر روی همه انواع پارچه قابل انجام میباشد.

معایب : زمانبری و هزینه ی آماده سازی شابلن باعث میشود این روش برای تعداد های کم مناسب نباشد. همچنین هرچه تعداد رنگ های چاپ بالاتر رود احتمال اشتباه و خرابی کار بالاتر میرود.

برای سفارش تیشرت تبلیغاتی کلیک کنید

برای مشاهده نمونه تیشرت تبلیغاتی کلیک کنید

2- چاپ کاتری (چاپ وینیل)

دقیقا مثل حروف شبرنگ که بر روی شیشه املاک رهن فروش اجاره نوشته شده است چاپ کاتری پارچه هم با همان تکنیک انجام می‌شود، چاپ کاتری در واقع برش فیلم های وینیل به شکل دلخواه توسط دستگاه کاتر پلاتر و چسباندن آن بر روی لباس توسط پرس حرارتی است به آن چاپ وینیل هم می گویند. جنس این فیلم ها منعطف و کشسان است تا بر روی لباس ترک نخورد. طرح مورد نظر در چاپ کاتری به دو صورت یک رنگ (فیلم ونیل تک رنگ) و رنگی (فیلم ونیل قابل چاپ) اجرا می‌شود.

دستگاه کاتر پلاتر
دستگاه کاتر پلاتر به همراه دستگاه پرس حرارتی میباشد

فیلم های چاپ کاتری در چهار نوع ونیل تک رنگ، ونیل فانتزی طلایی و طرح دار، ونیل قابل چاپ، ونیل چاپ شده آماده موجود می‌باشد.

ونیل تک رنگ
ونیل تک رنگ ساده در رنگ های مختلف
ونیل فانتزی
ونیل فانتزی در رنگ های اکلیلی و طلایی

از مزایای آن به کیفیت بسیار بالا رنگهای چاپ کاتری نسبت به چاپ سابلیمیشن و چاپ دی تی اف، ماندگاری عالی و سرعت اجرا بالا اشاره کرد.
از معایب آن قیمت بالاتر نسبت به چاپ دی تی اف و چاپ سابلیمیشن و در صورتی که طرح در ابعاد بزرگ باشد مانند پشت تیشرت قیمت چاپ بالاتر میرود و چاپ پشت تیشرت در تعداد زیاد مقرون به صرفه نیست.

چاپ کاتری یا چاپ ونیل
نمونه چاپ کاتری اجرا شده روی تیشرت تبلیغاتی و پرسنلی

3- گلدوزی روی تیشرت

این روش هرچند چاپ محسوب نمی‌شود اما روشی بسیار مطمئن و بادوام است چرا که با رنگ و چاپ سرو کار نداریم بلکه طرح پیشنهادی گرافیست روی تیشرت دوخته می‌شود. گلدوزی عموما برای چاپ لباس هایی بوده که تحت شرایط سخت کاری و کارگاهی قرار دارند. تیشرت یقه دار جودون و یا لباس های فرم کاری که در داخل کارخانه ها استفاده میشود به خاطر کثیف شدن زیاد و نیاز به شستشو مستمر، نیازمند چاپ لوگو با مقاومت بالا میباشد. گلدوزی در صورت شستشو مکرر کیفیت اولیه خود را از دست نمیدهد. امروزه دستگاه‌هایی به بازار آمده که این کار را در تیراژ بالا انجام می‌دهند و روشی مطمئن برای منعکس کردن لوگو روی تی شرت تبلیغاتی است.

گلدوزی پولو
گلدوزی عموما برای شرایط سخت کاری و کارگاهی استفاده میشود

از نکات مثبت خدمات گلدوزی استفاده همه جوره و بصورت انعطاف پذیر میباشد، بدین معنی که شما میتوانید از گلدوزی بر روی تمام جنس های پارچه استفاده کنید.
در مجموعه سانلی جامه گلدوزی روی تیشرت به صورت اتوماتیک و کامپیوتری انجام میشود و این قابلیت را به شما میدهدکه طرح و یا لوگوی خود را با حداکثر ظرافت و سرعت از ما تحویل بگیرید

4- چاپ DTF

چاپ DTF (Direct to film) نوعی روش چاپ دیجیتال بر روی پارچه است. ابتدا طرح بر روی برگه‌ای شفاف که به آن فیلم می‌گوییم با پرینتر مخصوص چاپ می‌شود، سپس این فیلم با استفاده از دستگاه Shaker به چسب پودری قدرتمندی آغشته میشود که میتواند روی هر متریالی قرار بگیرد و پودر مورد نظر حرارت داده شده و به پشت طرح جذب می‌شود سپس طرح با پرس حرارتی روی پارچه پرس می‌شود. محدودیت های چاپ سابلیمیشن که فقط شما قادر بودید روی متریالهای پلی استر کار چاپ انجام دهید در این روش وجود ندارند.

چاپ DTF
چاپ DTF (Direct to film) نوعی روش چاپ دیجیتال بر روی پارچه است

برترین مزایای چاپ dtf نداشتن محدودیتی در چاپ بر روی پارچه‌های مختلف است. و بزرگ‌ترین عیب آن هم قیمت بالای این روش چاپ است. اما در مجموع با در نظر گرفتن مزایا و معایب این نوع چاپ می‌توان گفت اگر به دنبال روش چاپ آسان و بی‌دردسر برای لباس و هر نوع پارچه‌ای هستید، چاپ dtf بهترین است و محدودیت های چاپ پارچه سابلیمیشن را ندارد.

5- چاپ DTG

در چاپ مستقیم روی تیشرت یا DTG (Direct to garment) به جای این‌ که مانند چاپ سابلیمیشن یا چاپ DTF چاپ روی کاغذ انجام شود، مستقیم بر روی تیشرت آماده انجام می‌شود. روشی فوق‌العاده برای ایجاد چاپ‌های بادوام و ماندگار روی لباس است.
تجهیزات مورد نیاز دستگاه چاپ مستقیم، چاپگر DTG، پرس حرارتی است. اگر طرح رنگارنگی دارید و برای تعداد کم مثلا 5 تیشرت چاپ میکنید این بهترین روش چاپ تیشرت می‌باشد. این روش عمدتا برای تی شرت های از جنس پنبه استفاده می شود.

دستگاه چاپ مستقیم
در چاپ DTG طرح مستقیم بر روی تیشرت آماده چاپ می‌شود

در این چاپ می توانید از رنگ های نامحدود حتی بیش از 100 رنگ استفاده کنید. شما می توانید طرح ها و الگوهای خود را طراحی کنید، و سفارش های خود را حتی با نام یا عکس های خود انجام دهید. رنگ با این چاپ زنده تر از چاپ سیلک است، و با دست نرم تر به نظر می رسد.

سرعت بالا و قابلیت ایجاد جزئیات بالا و این که بر روی لباس آماده قابل اجرا است باعث شده چاپ دی تی جی برای کار های سفارشی و تعداد کم حتی یک عدد قابل استفاده باشد.

چاپ مستقیم چگونه انجام می شود؟

مراحل انجام چاپ مستقیم به ترتیب زیر است:

تیشرت یا تکه ای از پارچه را بر روی میز متحرک دستگاه قرار دهید.

دستور چاپ تصویر و یا متنی که قصد چاپ آن را دارید باید از طریق کامپیوتر به دستگاه منتقل کنید.

طرح روی پارچه چاپ می شود و شما می توانید آن را از روی دستگاه بردارید.

بعد از اتمام کار به منظور فیکس کردن جوهر از پرس حرارتی استفاده کنید.

6- چاپ سابلیمیشن

تجهیزات مورد نیاز این روش چاپگر سابلیمیشن، جوهر، کاغذ انتشار، پرس حرارتی است. این چاپ روی تیشرت های از جنس صد درصد پلی استر سفید انجام می شود. همچنین روی تی‌شرت‌های ترکیبی 50 درصد پلی‌استر و حتی پارچه‌های پیش‌ فرآوری‌ شده اما با درجات مختلف با موفقیت کار می‌کند. در این روش رنگ با حرارت 200 درجه از حالت جامد به گاز تبدیل میشود (تصعید میشود) و سپس روی الیاف پارچه می‌نشیند. این یک روش چاپ بسیار بادوام برای تی شرت های 100٪ پلی استر است و نتیجه مشابه DTG به نظر می رسد و احساس نرمی عالی دارد. مزیت این است که شما می توانید حتی تعداد کمی را چاپ کنید. همانطور که گفته شد برای طرح های تمام رنگی روی تیشرت های سفید یا رنگ روشن بهترین است. نقطه ضعف این است که چاپ روی تی شرت های نخی کار نمی کند رنگ چاپ ها به تدریج پاک می شود.

چاپ سابلیمیشن
تجهیزات مورد نیاز این روش چاپگر سابلیمیشن، جوهر، کاغذ انتشار، پرس حرارتی است

7-چاپ ژلاتین برجسته

این نوع چاپ از جنس پلاستیک ژله ای نرم اجرا میشود و به دلیل انعطاف و چسبندگی خوب، ظاهر زیبایی به تیشرت میدهد. لازم به ذکر است چاپ ژلاتینی به دلیل هزینه زیاد ساخت قالب، میبایست برای سفارش تعداد بالا تیشرت مثال 500 عدد استفاده شود و برای تیراژ پایین توجیه اقتصادی ندارد.

چاپ ژلاتین برجسته
چاپ ژلاتین نرم و برجسته با ظاهر زیبا و با کیفیت

منبع:

این نوشته در وبلاگ ارسال شده است و لینک مربوطه مستقیم به نوشته میباشد.